Skip to main content

Ydelser

Hele vejen omkring produktet eller netop der i processen, hvor behovet er
Med flere års erfaring inden for design, produktion, logistik og indgående materialekendskab kan vi tilbyde ydelser hele vejen omkring produktet. Helt fra ideen til levering af produktet - eller lige netop til den eller de dele i processen, hvor dit behov er størst.

Designkonsulent
Er der brug for en ekstern konsulent til sparring omkring udvikling af et produkt eller håndtering af andre processer i tilblivelsen, står vi til rådighed. Om det drejer sig om designet af et nyt produkt, produktudvikling, 3D-visualisering, arbejdstegninger, programmering til produktion, fremstilling af prototype, produktion eller levering og logistik, så tilbyder vi konsulenthjælp inden for alle processer omkring et produkt.

Design
Med en baggrund inden for industriel design stræber vi hos Pilgaard Design Studio altid efter at designe et produkt, som passer til jeres virksomheds DNA samtidig med at vi har fokus på produktets brugervenlighed og æstetik. I tæt dialog finder vi sammen retningen for designidéen og behovet - vi præsenterer, alt efter ønsker, det endelige design med 3D-visualiseringer, renderinger, arbejdstegninger med mål og materialer samt prototype.

Produktudvikling
Vi tilbyder at udvikle på et allerede eksisterende produkt. Uanset om det drejer sig om at finde andre tekniske løsninger, optimering ift. materialer, produktion, priser eller nye leverandører såvel nationalt som internationalt.

Visualisering
Visualisering af et produkt er afgørende ift. til at vise produktets egenskaber, brugervenlighed og æstetik. Både under udviklingen men også når produktet skal sælges til slutkunden. Vi har stor erfaring med 2D- og 3D-visualiseringer, animationer, montering-guides og renderinger til brug i kataloger, hjemmesider etc.

Prototype
Skal du have udarbejdet en prototype, hvad enten det er i et allerede etableret samarbejde med os eller udelukkende ud fra egne tegninger, så tilbyder vi det i stort set alle materialer til konkurrencedygtige priser. Idet vi har egen produktionsenhed, tilbyder vi hurtig leveringstid.

Produktion
Efter længere kendskab til og erfaring med produktion - både på gulvet og senere opsætning, heriblandt træindustri, metalforarbejdning, plastindustri, polstring, glasindustrien m.m., tilbyder vi hele opsætningen af en produktion. Alt fra indhentning af priser, programmering af CNC, arbejdstegninger, korrespondancen med leverandøren til leveringsmuligheder. Således sikrer vi præcis det produkt, i ønsker.

Levering
Da vi har et stort kendskab til levering, er det også muligt for os at etablere hele leveringen af dit produkt, således at det leveres dertil, hvor du har brug for det.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag smukt nyt herfra