Skip to main content

THE NICHBA CHAIR

Produkt for Nichba

NICHBA Chair - den perfekte kombination af industrielt og minimalistisk design, der helt sikkert vil komplementere ethvert rum. Den alsidige stol er perfekt til både indendørs og udendørs brug, hvilket gør den til en fantastisk tilføjelse til ethvert hjem, kontor eller terrasse.

På trods af sit lette udseende er NICHBA-stolen konstrueret af stærkt og holdbart aluminium, hvilket sikrer dens levetid og robusthed. Det unikke design gør også, at den ændrer udseende alt afhængigt af hvilken vinkel den betragtes fra, hvilket gør den til et spændende møbel, der vil fange øjet på enhver, der kommer ind i rummet.

NICHBA Chair er produceret i Danmark og er blevet grundigt testet og certificeret til at opfylde EN 16139 L1-standarden, hvilket sikrer dens kvalitet og sikkerhed.

Fås i tre farver - sort, grøn og lakeret rå aluminium, du kan vælge den, der passer bedst til din stil og præference.

NICHBA Chair er det perfekte valg for alle, der leder efter et alsidigt, højkvalitets og visuelt fantastisk møbel.

Materialer:
Pulverlakeret Aluminium.

Ydelser udført af Pilgaard Design Studio:
Design, visualisering, konceptudvikling, produktudvikling, prototype og CNC. 

www.nichba.dk 

Pilgaard Design Studio

Pilgaard Design Studio er en dansk tegnestue placeret i Aalborgs Vestby og grundlagt i 2018 af den industrielle designer, Esben Pilgaard Jørgensen. Vi tilbyder ydelser indenfor alle processer i et produkts tilblivelse. Lige fra idé og design til endeligt produkt og levering.
Tilmeld dig til vores nyhedsbrev og modtag smukt nyt herfra.