Skip to main content

Nightlite

Produkt for LITE A/S

NIGHTLITE er udviklet med ønsket om at skabe et nyt designklassisk gadelysarmatur, som let falder ind i omgivelserne, og samtidig udmærker sig ved sin enkle tidsløse form.

NIGHTLITE udmærker sig bl.a. ved en flot lysene akryl form, som omslutter hele armaturet i bunden, og derved giver armaturet et ekstra design element i aftentimerne.

Som noget nyt, har vi udviklet en utrolig enkel monterings metode, som ikke ændrer formudtrykket af armaturet, hvad enten det er monteret på en lodret eller vandret maste. NIGHTLITE passer også flot på en Ø90 maste, da armatur og maste er samme diameter bagud rettet, og derved danner en flot glidende overgang. Derfor gør armaturet sig også godt som dekorativ parkbelysning.

NIGHTLITE er designet så det let kan implementeres med diverse styringer og Smart City løsninger. Der kan bl.a. monteres Zhaga og Nema sokkel i top og bund af armaturet.

For at understøtte FN’s 17 verdensmål og vores ønske om at gøre op med ”brug og smid væk kulturen” har det været vigtigt for os at udvikle et modul opbygget armatur som let kan genanvendes. Derfor er NIGHTLITE 100% modul opbygget, og kan let opgraderes i takt med den teknologiske udvikling.

Funktionalitet og fleksibilitet går hånd i hånd, og kommer flot til udtryk i NIGHTLITE.

Materialer:
Pulverlakeret støbt aluminium, glas og UV-bestandigt polycarbonat.

Ydelser udført af Pilgaard Design Studio:
Design, visualisering, konceptudvikling, 3D print, produktudvikling og monteringsvejledning.

www.lite-led.dk

Pilgaard Design Studio

Pilgaard Design Studio er en dansk tegnestue placeret i Aalborgs Vestby og grundlagt i 2018 af den industrielle designer, Esben Pilgaard Jørgensen. Vi tilbyder ydelser indenfor alle processer i et produkts tilblivelse. Lige fra idé og design til endeligt produkt og levering.
Tilmeld dig til vores nyhedsbrev og modtag smukt nyt herfra.